18 Temmuz 2017 Salı

Alüminyum Tel ve Levha Üretici Firma Hizmeti

  Alüminyum, özellikleri ve yapısı gereği, hem endüstriyel ihtiyaçlara hem de şahsi ihtiyaçlara karşılık vermesi ile beraber, oldukça yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Elbette ki alüminyum malzemelerden üretilen ürünlerde alternatiflere göz atmak olasıdır. Bunlar arasında, alüminyum levha ve alüminyum tel en çok kullanım alanlarına sahip olurken, üretici firmalar tarafından değişik özelliklere sahip olan tel imalatları ve kullanım alanları ise şu şekilde olmaktadır.
Alüminyum tel kullanım alanları
  Yeniden, alüminyum levha üreticileri, tel imalatları de gerçekleştiriyor olurken, değişik kullanım alanlarına hizmet vermektedir. Genel olarak, kablo ve hortum sektöründe kullanıldığı bilinen bu teller, coaxial kabloların örgü işlemlerinde kullanıldığı bilinir. Yüksek direnç ele geçirmek hesabına, örgü makinelerinde kullanımı daha kolay hale getirmektedir. Genel olarak 0.12 mm ve 3.00 mm çap aralıklarında kullanım olanağı sağlar. Kısaca, kullanım alanları ile ilgili birkaç madde vermek gerekirse, bilgiler şöyledir.
·  Hanelerde ve diğer enerji ağlarında kullanım sağlanır
·  Uçaklarda ve diğer erişim araçlarında farklı amaçlar için kullanılır
·  Kablo örgüleme işlemlerinde seçenek edilir
 Hafif ve kullanışlı
  Her ne kadar kimi sektörde bakır tel kullanımı da gerçekleştirilse de, alüminyum tel bakır tellere göre oldukça daha hafif olmasından dolayı hem fiyat açısından hem de hafifliği açısından tercih edilmektedir.
  Yeniden sektörde hem hafiflik hem de maliyetli olması ile birlikte, alüminyum levha firmaları ve tel üreticileri, üretmekte oldukları bu telleri, ABC ve AER kablolarının izoleli ve izolesiz olarak, askı teli şeklinde de tercih etmektedirler.
Sineklik kullanımında alüminyum
  Yeniden kişisel kullanımlar için, alüminyum levha sineklikprofilleri de günümüzün istek ve ihtiyaçları arasında bulunmaktadır. Sinekliklerin daha sağlam ve kullanışlı olması adına, etrafında kullanılan çerçeveler, alüminyum malzemelerden üretilmektedir.
Dolap kapaklarında alüminyum
  Yeniden mutfak dolapları kapaklarında da alüminyum çerçeveler, daha şık ve çağdaş bir görünüm açısından kullanıcısına destek vermektedir.  Elbette ki, tasarımına ve üretilen ürüne göre, alüminyum levha ücretlerifarklık gösterirken, bu vaziyette, farklı üreticilerden ücret listesi almak, daha ekonomik alışverişler adına ehemmiyetli bir yere sahip oluyor.
Alüminyum levha üretici firmalar
  Alüminyum malzemelerden üretilen, yassı ürünler, haddeleme metodu ile üretilmektedir. Bu metot ile üretilen ürünler ise, alüminyum levha çekme ürünleri olarak piyasada satışa sunulurken, farklı fiyatlar dahilinde, ebatlarına ve kalınlıklarına göre işlem görür. Genel olarak standart kalınlıklar ve ebatlar aşağıda ki gibi sıralanabilir.
Levha kalınlıkları ve ölçüleri
  İlk olarak 10 mm, sonrasında ise sırayla; 12 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm, 50 mm olarak kalınlıklara sahip olmaktadır. Elbette ki yeniden tüketicilerin isteklerine göre özel kalınlıklarda da alüminyum çekme ürünleri sunulabilmektedir. Bu vaziyette ise alüminyum levha imalatı için fiyatlar farklılık gösterebilecektir. Standart olarak satışa sunulan levha ölçüleri ise aşağıda ki gibidir.
·  150x 100 santimetre
·  150x 200 cm
·  150x 300 cm
·  150x 400 cm
Alüminyum firmalarına buradan erişin
  Türkiye’ de hizmet veren Alüminyum firmaları, her şehir ve kaza de bulunan şirketleri ve fabrikaları ile hizmetlerini sürdürmektedir. Firma sepeti bünyesinde, ülkede bulunan tüm firmalara tek çatı altından erişebilmek elbette ki olasıdır. Bu sayfa üzerinden, firma bilgileri, iletişim ve adres bilgileri, satışa sunduğu ürünler, özel imalat ürünleri ve çok daha fazla ayrıntıya erişebilmek olası olmaktadır. En uygun ücretleri sizlere sunmak hesabına hizmet veren ‘’ Firma Sepeti ‘’ tabanında bulundurduğu işletmeler ile daha uygun ücretleri azalarına sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Böylelikle her tüketici de kendi bütçesine ve ihtiyacına yönelik seçimler yapabileceklerdir.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: