20 Temmuz 2017 Perşembe

Biletucuz’ a Abone Ol Fırsatları Yakala

  Erişim seçenekleri arasında her ne kadar daha önceki vakitlerde kara yolu ve raylı erişimler seçenek edilse de, son zamanlarda hava yolu şirketlerine verilen ehemmiyet de bir hayli artmış vaziyette. Bunun sebebi ise, daha hızlı ve güvenli olmasının yanı sıra, ücretlerinin da eskisine göre oldukça uygun olması ile ilgilidir. Sizlerde artık en uygun uçak bileti satın alarak, yolcularınızı daha kısa müddetlerde gerçekleştirebilirsiniz. Peki, en uygun fiyatlar dahilinde biletlere nasıl erişebilirsiniz?
Abone ol, haberdar ol
  ‘’ Biletucuz ‘’ bu sektörde, azalarına, daha ucuz bilet sunmak yerine, aracı olarak görev almaktadır. Ülkemizde hizmet veren hava yolu şirketlerinin, uçuş seferleri ile ilgili tüm bilgileri sistemlerinde bulundurması dahilin de, tüm şirketlerin ücretlerini aynı liste üzerinde bulmaya olanak tanıyor. Böylelikle de uçak bileti ücretlerini karşılaştırmak ve aralarından en uygun olanını seçenek etmek daha kolay hale geliyor. Peki, fırsat ve kampanyalardan sizleri haberdar edecek bir sistem yok mu? Elbette ki bu da olasıdır. Bu sayfa üzerinde, ana sayfa kullanılarak, ‘’ ABONE OL ‘’ penceresi üzerinden, e- mail adresi, isim ve soy isim bilgilerinizi kullanarak, sayfaya abone olabilirsiniz. Abone olan azalar için ise fırsat ve kampanyalar olduğu vaziyetlerde bilgilendirme yapılarak, daha uygun ücretlere erişilebiliyor.
Erken rezervasyon ile en ucuz bilet sizin olsun
  Şayet ki, daha ucuz uçak bileti satın almak istiyorsanız, bu vaziyette uçuş tarihinizi belirlemeniz ve haftalar veyahut aylar öncesinden rezerve faktörüz ya da satın almanız gerekiyor. Örnek olarak; Türk Hava Yolu erişim firması dahilinde bir bilet satın almak istiyorsunuz. Bu hafta içerisinde bilet ücretleri 400 TL’ ye yakın öyle değil mi? Bir de sorgulamalarınızı, birkaç hafta ya da 1-2 ay sonrasına yapmanız öneriliyor. Göreceksiniz ki bilet ücretlerinde ciddi düşüşler yaşanarak, en ucuz bilet sizlerin karşısına çıkarılacak.
Diğer hava yolu şirketleri daha uygun
  Şayet ki, THY ile uçmak istemiyor ve fiyatlar biraz pahalı geldi diyorsanız, internet sitesi tabanında kayıtlı olan pek çok değişik hava yolu şirketi dahilinde seçimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hava yolu şirketlerinden bazıları ise şunlar olurken, uçak bileti almak isteyenlerin bilgisine şu şekilde sunulabilir.
·  AtlasJET
·  AnadoluJET
·  BoraJet
·  FLYPGS
·  OnurAir
·  SunExpress
Yukarıda yer alan hava yolu şirketleri, belirlenmiş indirim ve kampanyalar dahilinde, müşterilerine ucuz bilet olanağı sağlarken, söz ettiğimiz gibi erken rezerve ve satış işlemleri dahilinde çok daha ekonomik olabilmektedir.
29,99 TL ‘ye uçak bileti satın almak ister misiniz?

  Şayet ki, otobüs ücretlerinden dahi daha düşük bir bilet sahibi olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Tek yapmanız şart olan, abone olmak, fırsatlardan haberdar olmak ve bunun yanı sıra promosyonlu biletleri daimi izlemek. Elbette ki uçuş tarihinize uzak bir bilet seçenek ederek 29,99 TL gibi çok cüzi bir miktara bilet satın alma işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: