20 Temmuz 2017 Perşembe

Biletucuz’ dan Ucuz Bileti Yakala

  Bildiğiniz gibi son senelerde hava yolu şirketlerine verilen ehemmiyet bir hayli artmış vaziyette. Bu da kuşkusuz ki, hem oldukça güvenli, hem daha hızlı ve bunun yanı sıra ücretlerde yapılan indirim ve fırsatlar. Kampanya ve indirim dahilin de artık uçak bileti daha ucuz yollar ile satın alınabilmektedir. Bunlar arasında, promosyonlu biletler olduğu gibi, yeniden bunlara ek olarak, indirim kodları ve erken rezervasyon olanakları da uçak biletlerini daha ekonomik yolları le almaya olanak sağlamaktadır. Peki, ucuz bilet almak isteyenler ne yapması gerekiyor?
Rezervasyonları erken yapın
  Örnek olarak, yarın için bir bilet satın almak istiyorsanız, aslında bu vaziyette pekte yapacak bir şey görünmüyor gibi. Ancak yeniden yarın için bilet satın alacaklar, promosyonu bilet listelerine göz atabilirler. Genel olarak İstanbul ağırlıklı olsa da, Ankara ve İzmir’ den pek çok bölgeye en uygun uçuşlar sağlanmaktadır. Elbette ki yeniden her gün farklık gösterebileceği gibi, hava yolu şirketlerine bağlı olarak diğer şehirlerden de promosyonlu uygun uçak bileti satın alarak yolculuk yapmak olası oluyor.
  Elbette ki, rezervasyonlarını erken yapanlar her vakit kazanıyor. Örnek olarak, normal koşullarda, 399,00 TL olan bir uçak bileti, erken rezervasyon olanakları dahilinde 49,99 TL gibi bir ücret ile tüketicilere eşlik edebiliyor. Bu da erken rezervasyon yapmanın avantajları arasında bulunurken, yeniden seçenek edilen uçuşun, sefer esnasında verilen ikramları ve koltuk sınıfı, ücretleri etkileyen etkenler arasında. Bu özelliklere de göz atarak, ‘’ biletucuz’’ bünyesinde bulunan tüm hava yolu şirketlerinin sağlamış olduğu indirimli fırsatlardan istifade edebilir, ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz.
Kredi kartına 9 taksit olanağı
  Her ne kadar bu konuda kullanıcılar tedirgin olsalar da, bilmeniz gerekir ki, ‘’ biletucuz ‘’ dahilinde bulunan hava yolu şirketlerinden alınacak olan biletler, güvenli ödeme seçenekleri ile tüketicilerine sunulmaktadır. Böylelikle hem kredi kartı bilgileriniz ile daha güvenli olarak biletleri satın alabilecek, hem de bununla beraber 9 taksit olanaklarından yararlanarak, daha ucuz bilet satın almanın talihini yakalayabileceksiniz.
Kredi kartı ile nasıl bilet alırım?

  Kredi kartı ile uçak bileti almak isteyenlerin, öncelikle, internet üzerinden yapılan alışverişlere evvelce müşteri hizmetlerinden onaylamış olması gerekmektedir. Kartınız şayet ki aldığınızdan itibaren, online alışverişlere müsaade ediyorsa, her hangi bir işlem yapmanıza da gerek kalmıyor. Böylelikle, kredi kartı bilgilerini kullanarak, ana sayfa üzerinde yer alan uçak bileti motoru üzerinden ihtiyaç duyulan uçuş bilgilerini girerek, sonrasında ise ödeme sayfasından, kredi kartı bilgileri arsında yer alan; kredi kartı numarası, kart üzerinde yer alan isim ve soyisim, kart son kullanma tarihi ve arka bölümde yer alan güvenlik numarası bilgileri dahilinde, satın alma işlemleri gerçekleştirilebilecektir. Fırsatlardan haberdar olmak için, ‘’ biletucuz ‘’ web sayfasını daimi izleyebilir, daha uygun ücretlere erişebilirsiniz.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: