29 Temmuz 2017 Cumartesi

Kellikten Kurtulma Vakiti

  Kellik bazılarında irsiyetsel bir dert bazılarında geçirdikleri hastalıklar neticesi oluşan bir dert. Fakat gelişen teknolojiyle birlikte bu saç dökülmeleri dert olmaktan çıkıyor. Kelleşen o seyrekleşen bölgelere artık saç ekimleri yapılıyor bunun​ başka bir deyişle sıra daha natürel görünüm kazandıran saç simülasyonu tekniği popülerlik kazanmaya başlıyor. ilk vakitlerde saç gölgeleme metodu kadınların kaşlarına daha güzel görünüm sağlamak için bu metoda bas vuruyordu. Son zamanlarda bu metotla kelle şen ve seyrelmiş saçlarda başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. ayni vakitte saç dövmesi ve diğer isimleriyle saç gölgeleme, saç dövmesi; saç ekimi yapılan bölgelerde oluşan saç ekim yaralarının giderilmesinde ve ekim yapılan bölgelerin pekiştirilmesi dede başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Saç simülasyonu cerrahi olmayan ağrısız sızısız Kellik giderme yoludur. Bu saç gölgeleme yolu dökülüp seyrelmiş bölgelere saçınızın renk tonunda ve saç köklerinizin doğal görünümünde Saç cildinize ; işlem esnasında uyumlu hareket edebilen özel iğneleri olan bir kartuşla doğal pigmentleri(boyları) 2. Dermal cilt tabakanına başarılı bir şekilde uygular.
  Yeni bir teknik tecrübeye ne dersiniz
  Dış görünüm her sosyal fert için çok ehemmiyet arz etmektedir. Erkeklerde olsun kadınlarda olsun saç dökülmeleri Tinsel sıhhatin bozulmasına ve özgüvenin azalmasına kapı aralayabilir ve çoğu kişide özgüven eksikliğine yol acıyor. Gelişen teknolojiyle beraber gelişen bu saç gölgelemesi tekniği bu tur tinsel meseleleri gidermekte muvaffakiyet bir yol olmaktadır. Erkeklerde daha Sık rastlanan saç dökülmesi erkeklere oranla daha az görülmesine karşın kadınlarsa da saç dökülmesi görülmektedir ve bu saç dökülmesi Ciddi boyutlarda her iki cinsiyette özgüven meselelerine neden olmaktadır.
  Bu yöntem çok tuttu
  Saç gölgeleme tekniğiyle seyrelmiş dökülmüş kelleşmiş bölgeler daha önceki doğal görünümünde; biraz daha izah edersek kök hücrelerinin sıralanışı ve doğal görünümünün kopyalanıp kolonlanmasıyla başarı bir şekilde uygulanmasıyla gideriliyor eskisi doğal görünüm kazanan bireyler eski özgüvenlerini kazanıp sosyal hayatlarına kaldıkları yerden mutlu bir şekilde devam etmektedirler. Saç dövmesi yapan herkes bu yöntemden çok hoşnut kalıyor. Bu yöntem kısa müddet içinde cevapladığı için genel olarak erkekler bu yöntemi tecrübe ihtiyacı duymaktadır.
  Fiyatlar alakaları kendine çekecek
   Saç dövmesi veya diğer isimiyle saç gölge tekniğiyle giderilen kellik kimyevi boylar kullanılmadığından 3 veya 4 senede bir tekrarlanmalıdır. Bu saç gölgelemelerin tekniği diğer kellik giderme yöntemlerine göre hem daha kolay; hem daha hızlı; hem de daha ucuz olmaktadır. Bu saçsimülasyon ücretleri gölgeleme tekniği vasati 1000 TL ile 5000 TL arasında dökülen seyrelen alanın büyüklüğü oranlarında değişim göstermektedir. normal bir seyrelmede saç simülasyonu nedir için tekniği iki veya üç seansta bir hafta arayla yapılmaktadır fakat çok seyrelmiş tepeyle alin bölgesinin birlestigi kelliklerde ise bu yöntem 4 veya 5 seans sürmektedir



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: