31 Temmuz 2017 Pazartesi

Hem Sağlığınız Hem İlişkinizi Kurtaracak Teklifler

  Kadınlar bir hayli istikametten erkeklerden farklıdır. Kadınların yaşadığı vajinal bölge meseleleri bazen hayatı eziyet haline getirebilir. Vajinal bölgede bir hayli hastalık gözlemlenmekte ve bu hastalıkların biri veyahut birkaçı bir hayli kadında var olmaktadır. Ancak bu rahatsızlıklar çözülmesi kolay rahatsızlıklardır. Çözüm yolları ise oldukça kolay ve hızlıdır. Kadınların ruh sıhhatini da etkileyen kadın sağlığı ile ilgili tıp dünyası pratik analiz eder üretmiş ve gerek operasyon ile gerek ise ameliyatsız bir şekilde bu rahatsızlıklardan kurtulma talihi üretmiştir.
İster ameliyat ile ister ameliyatsız
  Kimi vajinal bölge problemleri hem ameliyat yardımı ile hem de ameliyata gerek duymadan çözülebilir. Bu rahatsızlıklardan bir tanesi idrar kaçırma problemidir. Kadınlarda sıklıkla görülen idrar tutamama meselesi istenirse ameliyatsız genital estetik yolları ile ameliyata ve cerrahi operasyon gerek duymadan çözülebilir. İstenildiği taktirde ve ya gerek duyulduğu taktirde operasyon ile hızlı ve kolay bir şekilde bu meselesi aşmak olasıdır. Hem operasyon ile hem de operasyonsuz çözülebilen diğer bir sıhhat meselesi ise vajina kuruluğudur. Kuruluk rahatsızlığının ansızın fazla sebebi olabilir ve bu vaziyeti çözerken de sebebe göre hareket edilir. Kuruluk kişinin cinsel hayatını da negatif etkiler. Cinsel ilişki esnasında vajinanın ıslak olmaması, hem ilişkiyi zorlaştırır hem de kadında ağrılara yol açabilir. Psikolojik olarak ise kadında isteksizlik vaziyeti görülebilir. Bu vaziyeti aşmak için kişi bir rehabilitasyona yönelmez ise vajina kayganlaştırıcı  gibi geçici çözümlere yönelebilir.
Vajinadaki çirkin görüntüye son
  Vajina bölgesinde iç dudak denilen bir parça vardır ve bu parça çeşitli sebeplerden dolayı büyüyebilir ve ya sarkabilir. Bu büyüme ve sarkma tıbbi olarak bir hastalık sayılmaz. Ancak görüntü olarak çok çirkin olduğu için kadınlar bu vaziyeti bir an önce ortadan kaldırmayı ister. Hem de bazılarında sarkan iç dudak iç çamaşırına sürtmesinden kaynaklı kaşınma ve yanma gibi yakıntılar de görülmektedir. Bu meseleye en güzel çözüm ise labioplasti ameliyatıdır. Bu ameliyat müddet olarak takriben yarım saat sürmektedir ve hasta operasyondan sonra hastanede yatmadan direk evine gidebilir. Aynı gün içerisinde duş dahi alabilen hastaların dikişlerinden kurtulma müddeti takriben olarak 10 ile 15 gün arasında değişmektedir.
Doğum sonrası vajina küçültme

  Kadınların korkulu düşü olan doğum sonrası sıkıntılardan bir tanesi olan vajina genişlemesi artık büyük bir mesele olmaktan çıktı. Oldukça kolay bir şekilde operasyonsuz vajina daraltma işlemi ile vajinanızı daha önceki haline getirebilirsiniz. Normal süreç kişinin bünyesine bağlı olarak farklık gösterir. İki seneye kadar düzelmeyen kadınların da var olduğu bilinmektedir. Bu müddeti asgariye indirmek için doğum sırasında açılan yara ve ya kesiklerin iyileşmesinin hemen peşinden hemen uygulanabilir. Ters taktirde enfeksiyon rizikosu vardır ve enfeksiyon vajinal bölge için büyük tehlike arz etmektedir.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: