31 Temmuz 2017 Pazartesi

Kadın Hastalıkları ve Rehabilitasyonu

Kadın Sıhhatinin Ehemmiyeti
  Bir hayli kadının korkulu düşlerinden biri olan kadın hastalıkları hemen hemen her 100 kadından birinde ne yazık ki bulunmaktadır. Bu hastalıkların bayanlar üzerinden bir yaş sınırlaması bulunmamakla beraber çoğu bayanın kadın hastalıklarına yakalandığını gözlemleyebiliriz. Kadın hastalıkları denilince en ufak meselelerden en ciddi meselelere ve rahatsızlıklara kadar erişebilir. Tabi ki bunlarla beraber ‘kadın sağlığı’ rehabilitasyonunda oldukça ileri gelinmiş son teknoloji ürünlerinin rehabilitasyonlarda kullanıldığı gözlemlenmiştir. Başka bir deyişle unutulmamalı ki hastalık varsa kesinlikle bir rehabilitasyon metodu de bulunmaktadır. Bir hayli şeyin kadın hastalıklarına neden olduğu vaziyetlerde fiziksel, etrafsal, şuursuz davranış modelli tesirli olmuştur. Yapılan gözlemler neticeninde rehabilitasyonlarda kullanılan çoğu etnik malzemenin hastanın daha az acı duymasına olanak sağlanması emeliyle yapılmaya başlanmış ve daha tesirli sonuçlar ele geçirmek amaçlanmıştır.
Korkulu Operasyon Psikolojisi
  Bir hayli insanın bayan erkek hasta olduklarında akla gelen ilk şey operasyonsuz rehabilitasyon metotlarıdır. Operasyon demek insanların en başta psikolojik olarak meseleler yaşamasına sebep olmaktadır. Fakat bu demek değildir ki hiç operasyon olmadan hastalıktan kurtulalım gerektiği yerlerde rehabilitasyonunun olası olduğu şekilde operasyonlar ihtiyaç duyulan ve bir nebze ihtiyaçtır. Bir hayli çeşit kadın hastalıklarının olduğunu bilmeliyiz. Bunlardan biride ‘operasyonsuz vajina daraltma’ operasyonudur. Bir hayli sebepten dolayı bu rehabilitasyon metodu uygulanmaktadır. Hastaların yakıntıları üzerine ve yapılan tetkikler neticeninde ihtiyaç duyulan vaziyetlerde bu metot uygulanabilir. Bu bir hastalığa rehabilitasyon olmakla beraber bir hayli kişinin şahsi isteklerine göre de şekillenebilir. Şayet hastada gülerken veyahut hapşururken idrar kaçırma ‘ yaşanıyorsa bir hastalık boyutunda ilerlenip bu metot ile rehabilitasyonu gerçekleşebilir.
İstek ve Arzular

  Bir hayli kadının cinsel yaşantıların vaziyeti fertlerin her şekilde fiziksel ve tinsel olarak yaşantılarına yansımıştır. Bir kadının cinsel birliktelik esnasında ‘vajina kuruluğu’ varsa o birliktelikten ne kendisi nede partneri heyecan duyabilir buda bir hayli kadının kendine olan özgüvenini yitirmesine yol açmıştır. Bunun yanı sıra vajina görüntüsü nedeniyle birlikteliklerinin çoğunu kapalı ışıklar altında gerçekleşen kadınları da unutmamak gerekir. Bu vaziyette uygulanan tedavi yöntemi iste ameliyatsız genital estetik operasyonu olacaktır. Bu sayede vajinan daha düzgün bir şekilde görüntüye kavuşmasını sağlayacaktır. En son ve ehemmiyetli konulardan biri ise de yeterlilik vaziyetidir. Partnerinizin ve kendinizin ne kadar yeterli olduğunuzu bilmekle geçer. Birçok sebepten dolayı sözgelimi arka arkaya çok sık doğum yapmış bayanlarda genel olarak gözlemlenen iç ve dış dudak sarkmaları mevcuttur. Diğer bir isimiyle labioplasti’ denilen vaziyettir. Bu teşhis neticeninde kadınların çoğu ve partnerleri mesut olmamakla birlikte bu sayede artık güzel başlayan ve biten gecelere sahip olacaklardır. Kadınların birçoğu hayatlarında hep lazeri kullanmışlardır. Bu lazer tedavileri sayesinde hem acısız hem daha tesirli sonuçlar almak bayanları oldukça mutlu etmeyi muvaffak olmuştur. Hem sosyal yaşantıları hem de bıçak izleri olmadan daha sıhhatli bir şekilde hayatlarını sürdürmüşlerdir. Unutulmamalı ki lazer tedaviler birçok hastalıkta olduğu gibi kadın hastalıklarında da oldukça başarılı olmuştur.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: