20 Temmuz 2017 Perşembe

Uçak Biletleri Artık Daha Ucuz

  Hava yolu şirketleri, son zamanlarda, ülkemiz dahilin de pek çok değişik sefer sayılı uçuşları ile hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Elbette ki ülkemizde hizmet veren hava yolu şirketleri, yeniden yurtdışı uçuşları ile de tüketicilerine hizmetlerini sunmaktadır. Bir tüketici, daha uygun fiyatlar dahilinde, ucuz bilet satın almak istiyorsa, bu vaziyette bir takım özelliklere dikkat etmesi, promosyonlu biletlere göz atması ve bu biletleri satın alırken, iptal özellikleri ile ilgili da bilgi sahibi olması ehemmiyetlidir.
Hangi biletler iptal edilemez?
  Bildiğiniz gibi, indirim ve promosyon özelliklerine sahip olan ürünlerde, bilet iptal etme işlemleri bazı meseleleri da beraberinde getirmektedir. Hava yolu şirketlerinin sunduğu avantajlar arasında yer alan bu biletleri iptal etmek için, bir takım cezai işlemlere tabi tutulmak olası olabiliyor. Bundan kaynaklı olarak, net tarih belli olduğu vaziyetlerde, indirimli uçak bileti almak önerilir.
  Bir takım biletlerde, vergiler düşük tutulurken, biletlerin iptal edilmesi vaziyetinde ise, alınmayan vergiler ve ek fiyatlar de buna tabi tutulabilmektedir. Böylelikle de uçak bileti meblağı, kişiye iade edilmeyebilir. Şayet ki, uygun uçak bileti satın almak istiyorsanız, öncelikle, bu özelliklere dikkat etmenizde yarar var.
Promosyonlu uçak biletleri
  Sektörde hizmet veren pek çok aracı firma bulunsa da, elbette ki bu firmalar arasından doğru seçimler yapmak ehemmiyetli bir yere sahiptir. Yıllardır profesyonel olarak, online işlemler menüsü ve promosyonlu uçak biletleri ile hizmet veren ‘ ‘biletucuz ‘’ ülke bünyesinde hizmet veren hava yolu şirketleri ile tüketiciler arasında ki irtibatı kurmaktadır. Böylelikle aktüel olarak promosyonlu ucuz bilet listesini de azaları ile paylaşırken, 07.07.2017 tarihinde aktüellenmiş liste ise şu şekilde sunulmaktadır.
·  Ankara- İzmir
·  Ankara- Diyarbakır
·  Ankara- Samsun
·  İstanbul- Konya
·  İstanbul- Amsterdam
·  İstanbul- Berlin
·  İstanbul- Erzurum
·  İstanbul- Kosice
·  İstanbul- Denizli
·  İstanbul- Ankara
·  İstanbul- Denizli
·  Kayseri- İzmir
·  Gaziantep- Antalya
·  İzmir- İstanbul
Mevcut vaziyette, İstanbul’ dan kalkış gösterecek olan uçuş seferleri her ne kadar daha fazla olsa da, belirlenmiş aralıklar ile promosyonlu uygun uçak bileti ürünleri için, farklık görmek olası oluyor. Bundan dolayı da daimi olarak bu listeyi izlemek, tüketicilerin istek ve ihtiyaçlarına ekonomik olarak karşılık verebilecektir.
Bilet sorgulama hizmetleri
  Bilet satın almış olan yolcuların, bilet bilgilerini aktüel olarak kontrol etmelerini istemeleri halinde ise, ‘’ biletucuz ‘’ un sunduğu bir özellik olan ‘’ e- bilet görüntüleme ‘’ penceresi bu kapsamda tüketicilere yardımcı oluyor. Böylelikle, ‘’ e- bilet görüntüleme ‘’ ana sayfa üzerinden seçenek edilerek, satın alınmış hava yolu firması seçiminden sonra da en ucuz uçak bileti dahilin de satın alınan biletlerin, bilgilerine oldukça kolay bir şekilde erişilebilecektir. Her daim uçak biletlerinde daha ucuz ücretlerden faydalanmak için, ‘’ biletucuz’’ takip edilerek, tüm ayrıntıları ile beraber, biletler satın alınabilir. Unutmayın ki, 9 taksit seçenekleri de sunulan diğer özellikler arasında.



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: