26 Temmuz 2017 Çarşamba

Oyun Oynayarak Para Kazanın

            İnsanlar günümüzde ihtiyaçlarını karşılamak için tamamen paraya bağımlı hale gelmişlerdir. Artık sağlık için, eğitim için, daha iyi bir yaşam sürdürmek için insanların paraya ihtiyacı vardır. Ve insanlar birbirinden farklı şekillerde para kazanma yöntemleri bulmuşlarıdır. Kimileri ticaretle uğraşıp bazen batıp bazen zengin olarak, kimileri kamu kurum ve kuruluşlarında düzenli olarak aylık maaş karşılığı çalışmaktadırlar. Siz riske girip ticaret yapmaktan kaçınan insanlardansanız ve kamu kurum ve kuruluşlarında sabah 8.00 – 17.00 gibi belirli ve kesin çalışma saatlerine dayanabilecek bir kişiliğe sahip değilseniz tam size göre bir çalışma alanı bulunmaktadır. Bu çalışma alanı internet üzerinden olup, belirli çalışma saatlerine endekslenmiş bir alan değildir. Gün içerisinde verilmiş olan işi tamamladığınız sürece hangi saatlerde yapmış olduğunuzun bir önemi yoktur. Sadece iş olarak değil aynı zamanda da oyun oynayarak da para kazanma şansına sahipsiniz. Bu alanda çalışanların dikkat etmesi gereken hususlardan birisi de güvenlik konusudur. Gerçek hayatta dahi işlerimizde dolandırıcılar bulunmaktayken bu alanda dolandırıcılık yapmak, siber saldırı düzenlemek çoğu insan için daha kolaydır. Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen size güvenlik oranı oldukça yüksek şuana kadar hiçbir sorun yaşamamış şirketlerin olduğunu hatırlatmak isteriz. Eğer hala aklınızda güvenlik konusuyla alakalı bir şüphe varsa, çalışmayı düşündüğünüz sitede daha önce çalışmış bir insanla iletişime geçip site hakkında bilgi alabilirsiniz. Böylece güvenli yatırım yaparak işinize başlamış olacaksınız.
Güvenilirlik oranı yüksek sitelere örnek
Para kazanmak için oyun sitesi ya da farklı sitelere üye olup bu siteleri dilediğinizce kullanabilirsiniz. Bu sitelerden birisi ve en bilineni de Youtube. Bu sitenin kullanıcılarına sunmuş olduğu güvenlik oranı tam tamına %99oranındadır. Yani girmiş olacağınız güvenli yatırım sitelerinden güvenlik oranı en yüksek olan sitelerden birisi olan Youtube sitesini dilediğiniz gibi farklı amaçlarda kullanabilirsiniz. Bu siteden ilgi alanınıza göre videolar çekebilir ve bunları daha önceden açtığınız kanala yükleyebilirsiniz. Bu videolarda makyaj tekniklerini anlatabilir, yapmakta olduğunuz bir el sanatını gösterebilirsiniz ya da bir müzik aleti çalıp söylediğiniz şarkıları kaydedebilirsiniz. Yüklemiş olduğunuz çeşitli videoların izlenmesi ve beğenilmesiyle doğru orantılı olarak kazanacağınız paranın miktarı da artış gösterecektir. Tüm bunların aşılması ve sonucunda iyi bir miktar kazanmak işlemleri biraz sabır ve beceri işi gerektirmektedir. Ancak siz tüm bu becerilere sahipseniz ve karşılaştığınız sorunları aştıysanız 1 ya da 2 yıl sonra yaklaşık olarak 10 bin liraya kadar ve hatta daha fazlasını kazanma olasılığınız bulunmaktadır. Bu siteye videolar yükleyerek yapacağınız yatırım girişimi sıfır riskli yatırım olarak geçmektedir, çünkü ortada kaybedilecek bir şey bulunmamaktadır.
            Bu tarz sitelere başvurup üye olmadan önce daha önce bu işleri yapmış insanlardan bilgi alıp, tecrübe kazanabilirsiniz, böylece 1 ya da 2 yıl olarak söylenilen süre bu tür çalışmalarla daha kısa bir zamana düşecektir.




PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: