20 Temmuz 2017 Perşembe

Uçak Bileti Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

  Daha hızlı ve güvenli olarak erişim sağlamak isteyen tüketiciler, elbette ki hem daha uygun fiyatlar istemekte hem de bunun yanı sıra, erişim sırasında diğer imkanlardan yararlanmak istemektedir. Peki, bunların yanı sıra, uçak bileti satın alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Bilet satın almadan önce ve sonra hangi hususlara dikkat etmekte yarar var? Daha ucuz bilet nasıl satın alırım? Ucuz biletlerin diğerlerinden farkı ne? Tüm bu konularda bilgi sahibi olmak için aşağıda ki başlıklara göz atabilirsiniz.
Bilet satın alırken dikkat edilecek hususlar nelerdir?
  Şayet ki, uygun uçak bileti satın almak istiyorsanız, bunun için öncelikle erken rezervasyon fırsatlarından istifade etmeniz gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Her ne kadar normal fiyatlar da, eskisi kadar yüksek olmasa da, daha ucuz olarak satın almak istiyorsanız, uçuş tarihinden takriben olarak 1 ay öncesinden satın alınan biletler, yarı yarıya ve hem de yaklaşık olarak 1/3 ücretine satın alınabiliyor. Örnek olarak; 100 TL ye satın alacağınız bir bileti, erken rezervasyon yaptığınızda 29,99 TL gibi bir ücret tüketicilerine destek verecektir.
Bilet satın almadan önce;
  Bilet satın almadan önce, ucuz bilet arayışındayken, elbette ki seçenek edilen aracı site oldukça ehemmiyetlidir. İlk olarak, kredi kartı ile ödeme yapacaksanız, güvenli 3D ödeme sistemlerinin olduğuna özen gösteriniz. Böylelikle ‘’ biletucuz ‘’ bünyesinde yapılacak olan kredi kartı ödemeleri, güvenli ödeme seçeneklerine sahip olmasından dolayı, her hangi bir mesele yaşanmasına müsaade etmiyor.
  Yukarıda ki bilgilere ek olarak, satın alınan biletlerin özelliklerinde, bagaj kapasiteleri yer alacaktır. Şayet ki, yanınıza götüreceğini eşyalar 15 kilogram ve üzeri ise,  bu vaziyette 20 kg veyahut 30 kg’ a kadar müsaade veren hava yolu şirketlerinin biletlerine göz atmak ehemmiyetlidir. Ters taktirde, bilet özelliklerinde 15 kg’ a kadar izin veriliyorsa, sizlerden ek fiyatlar isteyebilir. Yeniden ucuz uçak bileti satın alırken bu özellikleri de göz önünde bulundurmanız önerilmektedir.
Bilet satın aldıktan sonra;
  Biletleri satın aldıktan sonra ise, belirlenmiş vakitlerden önce, check- in işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Şayet ki, uçuş kartlarınızı almazsanız, uçağa biniş esnasında problemler yaşayacaksınız. Check- in işlemleri ise, hava alanlarında belirlenmiş noktalar dahilinde ya da ana sayfa üzerinde bulunan online check- in penceresi üzerinden yapılabilmektedir. Buna da dikkat etmek uçak bileti al işlemleri dahilinde ehemmiyetli olacaktır.
Ucuz bilet almak için neler yapmak gerekir?

  Aslında, ucuz uçak bileti satın almak için, erken rezervasyon yapmak yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra, daimi olarak ülkemizde hizmet veren hava yolu şirketlerinin bilet fiyatlarını mukayese ederek, aralarından en uygun olanları tercih edilebilir. Bu listeleri ise tek bir liste halinde almak ve karşılaştırmak istiyorsanız, ana sayfa üzerinde yer alan uçak bileti ara motorunu kullanarak, destek alabilirsiniz.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: