8 Aralık 2017 Cuma

Altın İğne Teknolojisi ile Saç Simülasyonu

  Çok daha önceki senelerden günümüze kadar, saç dökülme meseleleri ile karşılaşmış olan binlerce kişi bulunmaktadır. Kimilerinde fiziksel bir mesele olarak kendini gösterse de pek çok kişi de psikolojik meselelerden kaynaklı olduğu tespit edilmektedir. Yeniden vitamin eksikliği, bakımsız saçlar dahilinde de tetiklenen saç dökülmesi, günlük olarak 50 ile 100 telden çok daha fazla olursa bir mesele teşkil ettiği ortaya çıkmaktadır.
  Sıhhatli bir kişi de 100.000 ile 150.000 aralığında saç teli bulunmaktadır. Söz edilen sebeplere bağlı olarak saç teli miktarlarında azalmalar, ilerleyen senelerde seyreklik, izahlar ve kellik vaziyetlerini ön tasarıya getirmektedir. Her ne kadar son zamanlarda birbirinden değişik saç oluşturma metodu bulunsa da bunlar arasında yer alan ‘’ saç simülasyonu ‘’ ideal bir seçim olmaktadır. Elbette ki saç ekimine göre daha kolay bir metot olması seçenek sebeplerinden olmuştur.
Saç ekimi ile arasında ki farklar nelerdir?
  İlk olarak; ‘’ saç simülasyonu nedir ‘’ suallerinin cevap bulması daha doğru olurken, saç ekimi ile arasında ki farklar da izah ettiğinde kişilerin seçenek sebepleri aktarılmış olacaktır.
·  Simülasyon işlemi, ‘’ saç dövmesi ‘’ işlemlerine benzerlik gösterse de tamamiyle farklı bir teknolojiye sahiptir
·  Uygulama için tercih edilen boyalar, dünyanın en kaliteli boyaları kullanılarak özel olarak yönteme edilmiştir. Bu boyalar, ağır metal ve dermatolojik olarak test2 edilmiş, onay almıştır
·  Sistemin bir diğer teknolojisi de elbette ki altın iğne farkı. Altın iğneler, insan cildi ile en uyumlu olarak izah edirken, sıhhatli bir kullanım sunmaktadır. Böylelikle de saç dövmesi ile arasında ki farkı ortaya koyarken, yan tesirleri de en üye indirmek amaçlanmıştır
·  Saç ekimi 1 sene gibi uzun bir süreci kapsıyor ve bu süreç içerisinde ağır sonuçlar oluyor. İzler, kanamalar, tahriş ve ağrılar gibi sorunları olurken, saç simülasyonu için bu tesirlerin hiç birisi olmamaktadır. Bundan dolayı da aralarında oldukça büyük farklılıklar bulunuyor. Yeniden uygulama müddeti kısa olan simülasyon işlemleri 3-5 saat aralığında bitirebiliyor
·  Saç dövmesi boyaları giderek renginde değişimlere uğraması ile seçenek edilmiyor. Simülasyon boyaları ise 3-5 sene aralığında rengini savunurken, ciltten dolaysız olarak atılarak, yenilenme olanağı da sunuyor.
·  Silinebilir olması da seçenek sebeplerindendir
Genel olarak ‘’ saç gölgeleme- simülasyon ‘’ uygulaması için bilgiler yukarıda ki gibi olurken, saç ekimi ile farkları da anlatılmıştır.
Cerrahi bir işlem gerektirmez
  Bıçak altına yatmaktan korkan tüketiciler için oldukça idea bir metottur. Rastgele bir cerrahi müdahale gerektirmeyen bu işlemler, çok kısa müddette uygulama olanağı veriyor. Bunun yan ısıra gün içerisinde dolaysız olarak normal yaşantıya dönebilmekte olasıdır. Böylelikle rastgele bir kesi ve dikişi izi gibi meselesi da bulunmazken, saç simülasyon ücretleri da oldukça düşük fiyatlı olabiliyor. Bu da uygulama alanına göre farklık gösterebilmektedir. 


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: