8 Şubat 2018 Perşembe

Elektriksiz Klorlama Aleti

  Endüstriyel arıtmada kullanılan alet olduğu kadar hanelerde de kullanılabilecek elektrik ihtiyacı hissetmeyen yeni bir arıtma sistemi olarak elektriksiz arıtma sistemi firmamız tarafından size sunduğumuz hizmetimiz arasında gelmektedir. Kiralama &satış işlemlerimiz ile ilgili her zaman müşterilerimizin tüm beklentilerini karşılayan bir cihaz olarak elektrik olmadan hatıranda her yerde rahatça kullanılabilir bir cihazdır. Cihaz suyun içerisindeki killeri, mikroorganizmaları, zarar veren bakterileri önlemede bire bir etkin ürünlerimiz arasında gelir.
  Bilhassa yüzme havuzu tesislerinde, sulamada, tabii kaynak suyu temininde, gıda sektöründe yaygın kullanım alanına sahip bir alet özelliği taşıyarak her manada tüm özellikleriyle karşımıza çıkmayı sürdüren teknik aletler arasında yerini savunmaktadır.
 Teknik özellikleri
  Elektrik ihtiyacı hissetmeden kullanılan bu elektriksiz klorlama aletleri ürünümüz bir dozaj pompası bir de su tankından oluşmaktadır. Kullanımı son derece kolaydır. Montaj ile ilgili ve ürünü nasıl kullanmanız ile ilgili teknik birimdeki arkadaşlarımız tarafından teferruatlı olarak bilgiler verilmektedir. Yeniden tüm bunların yanı sıra en temel teknik özelliklerinden olması hasebiyle dikkat çeken bir ürün olarak tam 8 bar basınç değerine kadar suyun hapsedilerek tesirli klorlama metoduyla içerisindeki tüm zarar veren bakteri, mikroorganizma ve benzeri canlıların dezenfekte edilmesi amaçlanmaktadır. Bu emel doğrultusunda rastgele bir elektrik hattına veyahut prizine gerek duymadığından dolayı her yere kolaylıkla kurulabilir bir ürün özelliğini taşır
  Ayrı olarak ürünümüzün dozaj pompasının ne kadar pompalama işlemlerini sarf edeceğini belirlemesi itibariyle da dikkat çeken bir özelliği yansıtması bakımından son derece fonksiyonel ve işlevsel bir ürün niteliğini savunmaya devam ederek karşımıza çıkan en etkin ürünler arasında gelmektedir.
 Kullanım alanları
  Ürünümüzü elektriksiz klorlama cihazı olarak her sektör seçenek etmektedir. Gıda sektöründen hayvancılık sektörüne besicilik sektöründen ilaç sektörüne kadar akla gelebilecek hemen hemen tüm çalışma alanlarında yaygın olarak kullanılan mevzubahis cihaz, ekonomik manada da taksit seçenekleri sunarak uygun ücretlerle sizlere sunduğumuz cihaz olma özelliği taşır. Su arıtmada hem çağdaş yolları hem de elektriksiz klorlama cihazı ücretleri bakımından son derece ekonomik ücretlere sahip ürünlerden olması nedeniyle kullanım alanı yaygın olarak artış gösteren cihazımızdır.
  Cihazımız daima müşterilerimizin beklentilerine cevap verebilecek kapasitede yerli mühendislerimiz tarafından üretilmiştir. Bu bakımdan da tamamiyle yerli imalat teknolojisi ve alt yapısı kullanılarak hem endüstriyel arıtım sektörlerinin hem hanelerin hem de diğer iş alanlarının tercihleri arasında ilk sıralarda gelmeyi sürdürür.

  Bütün bu istikametleri bakımından değerlendirilecek olunduğu vakit kaliteden netlikle ödün verilmeksizin yürüttüğümüz en temel yaklaşımlarımıza yönelik olmak üzere müşteri odaklı çalışma ilkemize dayanarak gerçekleştirilen en hassas çalışma yollarımızla tüm istikametleriyle kaliteden netlikle ödün vermeden hizmet ortaya koymayı sürdüreceğiz. Bu da çalışmalarımızın muhteva olarak her alana dağılmasını sağlayacak en temel noktalarını alana getirmesi itibariyle temel hedeflerimizin stratejik boyutunu da gözler önüne sermektedir. Ürünümüzü seçenek ettiğiniz için teşekkür ederiz.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: