7 Şubat 2018 Çarşamba

Kurumsal Bir Yapı İçin Profesyonel Hizmetlerden Destek Alabilirsiniz!

  Geniş çaplı bir sıhhat merkezinden az çalışan sayısına sahip muayenehane veyahut kontrollere kadar her yerde hasta ile kurulan müessesesel diyalog başarının anahtarı değerindedir. Kayıttan rutin kontrollere, rehabilitasyon tasarınından bütçeye kadar her bir ayrıntının kontrol altında tutulduğu hasta takip yazılımları sayesinde, müessesesel bir imaj kolaylıkla çizilebilir.
  Teknolojiden destek alarak tasarılanan günlük işler, muayenehanedeki karmaşıklığa bitirirken yaşanması muhtemel aksiliklerin de ortadan kalkmasına yardımcı olur. Her türlü performansın tek tuşla görünür olacağı sistemler sayesinde prim hesaplamaları da eksiksiz ve hatasız olarak bitirebilir. Dal farkı gözetmeksizin kullanılabilen yazılım sayesinde tek bir kişi pek çok doktorun günlük buluşma tasarısı üzerinde tertip etme yapabilir.
 Bilgilerinizin Her Vakit Güvende Olmasını İster misiniz?
  Yenilikçi sıhhat anlayışının vazgeçilmezi bir parçası olan hasta takip yazılımları, günlük işlerin daha kısa vakit içinde kolay bir şekilde takibini kolaylaştırır. İstenen her yerden ulaşım olanağına sahip olan uygulamalar sayesinde acil vaziyetler veya tatillerdeki hasta-doktor ilişkileri kayıt altına alınabilir. Düzenli olarak yedeklenen veriler rastgele bir şekilde kaybolmaz veya 3.şahıslar tarafından kullanılamaz.
  Randevuların otomatik sistemlerle anımsadılmasını sağlayan hasta takip yazılımları, doğum günü veyahut özel gün anımsatmalarını da otomatik olarak yapar. Bu şekilde çalışan bir sistem sayesinde personel üzerindeki iş yükü azalacağı gibi istenmeyen hatalar da ortadan kalkar.
 -Medikal firmalar,
 - Laboratuvarlar,
 - Hasta ve
 - Alakalı doktor arasında süren borç-alacak takibi kolay bir şekilde hatasız olarak kayıt altına alınır.
  Kuvvetli bir altyapıya ve anlaşılır bir dile sahip olan yazılımlar sayesinde merkezde çalışan her kademenin performansı ölçümlenebilir. İşlerin kolaylaşmasını sağlayacak raporlama seçenekleri sayesinde eksikler giderilir ve işleyiş kolay bir şekilde devam ettirilir.
 Hastaların Medikal Geçmişi Kayıt Altına Alınabilir
  Yeni veyahut mevcut hastaların medikal geçmişlerinin kayıt altına alınmasını sağlayan hasta takip yazılımları sayesinde, e-nabız gibi takip gerektiren süreçlerden anlık bilgiler alınabilir. Hasta bilgilerinin yanı sıra finansal ayrıntıların da raporlandığı sistemler sayesinde internete bağlı olan her yerden data iletişimi sağlanabilir. Hasta ve doktor arasında gelişen operasyon, kontrol randevusu ve rastgele bir acil vaziyetin kayıt altına alınması sürecin başarılı bir şekilde yönetilebilmesi açısından son derece ehemmiyetlidir.
  Her hasta için ayrı ayrı açılacak sayfalar sayesinde; medikal özgeçmişten aile geçmişine, kontrol ayrıntılarından geçmiş dönemlerdeki muayenehane belirtilere kadar her ayrıntı not edilir ve istenen her an erişilebilecek şekilde savunma altına alınır. İhtiyaca özel olarak tasarlanabilecek muhtevalara ve kullanıcı arkadaşı arayüze sahip olan yazılımlar sayesinde her vakit güvenli bir etkileşim sürdürülebilir.

   7/24 Kesintisiz Ulaşım; sağlanabilen hasta takip yazılımları sayesinde internetin bulunduğu her yerden kolay, hızlı, kesintisiz ve kaliteli ulaşım ile günlük veya uzun vadeli tasarılamalar yapılabilir. İş daimiliğinin sağlanabilmesi ve hastalara müessesesel bir imajın verilebilmesi için son derece ehemmiyetli bir ihtiyaç olan hasta takip programları aktüel ihtiyaçların kısa vadede eksiksiz bir şekilde hayata geçirilmesi için kullanılabilir.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: