17 Şubat 2018 Cumartesi

Hem Evsel Hem Ticari Su Arıtma Çözümlerimiz

            Su arıtma sistemlerine günümüzde daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Çünkü günümüzde gelişen sanayi kolu ve buna bağlı olarak da denize atılan katı atıklar deniz kirliliğine buna bağlı olarak da suyun kirlenmesine neden olmaktadır. Buna çözüm bulmak adına geliştirdiğimiz yerli mühendislik sistemlerimiz ile hem evler hem de iş yerleri için içme suyu, sulama suyu ya da tüketim suyu olmak üzere su arıtma cihazları üretiyoruz. Cihazlarımız sayesinde sağlıklı bir su tüketimi sağlanmasının yanında sanayiden sağlığa kimyadan kozmetiğe kadar her alanda yaygın olarak su arıtma sistemlerimizle hizmet sağlıyoruz.
 Başlıca su arıtma sistemlerimiz arasında şunlar gelmektedir:
  - Ultraviyole su arıtma sistemi
 - Deiyonizasyon su arıtma sistemi
 - Tam otomatik klorlama sistemi
 - Reverse osmos su arıtma sistemi
 - İleri teknolojili reçine su arıtma sistemi gibi öne çıkan su arıtma sistemlerimizle en kaliteli ve en yüksek verim elde etme konusunda iddialı bir şekilde hizmetlerimizi yürütüyoruz.
  Ev tipi su arıtma cihazlarımız
            Firmamız tarafından evin içilebilir su ihtiyacını karşılamak üzere ortaya koymuş olduğu su arıtma sistemi arasında otomatik klorlama sistemine dayalı karbon filtre cihazımız gelmektedir. Tamamen ev tipi olarak yer kaplamayan ve sadece yarım saat süre gibi bir zaman diliminde yüksek performans elde edilmesine olanak tanıyan bir sistem olarak dikkat çeken bu cihazımız bu yönüyle değerlendirilecek olunduğu zaman en üstün yönleriyle karşımızdaki yerini korumaktadır. Tamamıyla kaliteden taviz verilmeksizin yürüttüğümüz bu ev tipi arıtma cihazımızda her anlamda içme suyu tesisi oluşturuyor, suyun içerisindeki bakteri, virüs ve diğer mikroorganizmaları yok ediyoruz.
  Ticari su arıtma cihazlarımız
            Ev tipi su arıtma sistemleri dışında iş yerleri ve diğer ticari alanlarda kullanılmak üzere ürettiğimiz su arıtma sistemlerimiz de bulunmaktadır. İş yerleri için ürettiğimiz su arıtma cihazlarımız oteller, restoranlar, dinlenme tesisleri, toplu yaşam alanları, hastaneler gibi yerler için yürüttüğümüz su arıtma cihazlarımız olarak sunulmaktadır. Bunun yanında ticari anlamda su arıtma cihazı sistemlerimiz endüstriyel su arıtma sistemimiz olarak hizmet sağlamaya devam etmektedir.
            Endüstriyel su arıtma sistemlerimiz bakımından düşünüldüğü zaman inşaat, kimya, kozmetik, sağlık ve daha birçok alanın gereksinim duyduğu sulama ve kullanma ihtiyaçlarının karşılanması için de tamamen çözüm sunan su arıtma sistemlerimiz bulunmaktadır. Bu sistemlerimiz de yüksek verim elde edilerek elektrik hattına gerek duyulmadan anında yüksek kalitede hizmetlerin oluşturulmasına çalışmaktadır. Ayrıca tüm bunların dışında kalan yönlerimiz bakımından değerlendirilerek ticari su arıtma cihazlarımız arasında gelmesini sağlamaya devam eden yönlerimizle mikroorganizmaları ultraviyole ışınlarının yaydığı güçle öldüren, dezenfekte eden en yeni uygulamalarımız bulunmaktadır.

            Bunun dışında su arıtma cihazları arasında reçine kullanılarak hazırlanan ve reçinenin içerisindeki bol miktardaki katyonlardan yola çıkarak hazırlanan reçineli su arıtma sistemlerimiz de en doğal çözümlerimiz olmak üzere verdiğimiz hizmetlerimiz arasında gelmektedir.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: