17 Şubat 2018 Cumartesi

Saç Simülasyonu Uygulamasında Saçlar Tabii Görünür Mü?

  Bir çeşit kalıcı makyaj uygulaması olarak değerlendirilen saç simülasyonu ile saç dökülmesinin görüldüğü bölgelerin muvaffakiyet ile alalaması mevzubahis olabiliyor. Saç simülasyonu yaptırmak isteyenler, çoğunlukla "bu uygulama ile natürel bir saç görünümü ele geçiriliyor mu?" sualini yöneltirler. Uygulamanın başarısından söz etmeden önce  saç simülasyonu nedir? sualine cevap vermek, bu konuda daha iyi bilgilenmeye yardımcı olacaktır.
  Saç Simülasyonu Nasıl Bir Uygulamadır?
  Saç simülasyonu, simülasyon ifadesinden de anlaşılabileceği gibi saçların döküldüğü bölgeleri alalayabilmek emeli ile boyalar kullanılarak, gerçek saç görünümüne benzer biçimde bir görünüm ele geçirmeyi sağlayan bir uygulamadır. Bu işlem esnasında kullanılan boyalar, insan sıhhatine rastgele bir zararı olmayan, çeşitli testlerden geçirildikten sonra uygulamaya sunulan boyalardır. Bugün dünyanın hemen her yerinde uygulanan saç simülasyonu sayesinde saç dökülmesinin göründüğü yerlerde uzun müddetli bir alalama ve bu sayede saç gölgeleme olanağı ele geçirilmektedir. Bu uygulama, saç gölgeleme dışında saç dövmesi olarak da adlandırılmaktadır. Uygulamanın kalıcılığı işlem esnasında kullanılan boyaların niteliğine göre 5 veya 10 sene arasında değişmektedir. Uygulanan boyaların en az 5 sene müddet ile kalıcılığı bulunmaktadır.
  İşlem esnasında saç cildine sürülen kremler sayesinde cilt uyuşturulur ve böylelikle rastgele bir acı hissedilmez. Bu işlemin yapılma müddeti bölgenin genişliğine göre, 30 dakikadan 3 saate kadar değişkenlik gösterir. İşlem bitirdikten sonra kişi hiçbir problem yaşamadan, günlük hayatına dönebilir.
  Saç Simülasyonunda Natürel Görünüm Nasıl Ele geçirilir?
  Saç simülasyonu esnasında boyalar, bir dövme yapılır gibi cilt altına uygulanır. Bu işlem esnasında boyalar ile natürel bir saç görünümü kazandırmak asaldır. Uygulamayı yaptıran kimseler, genel olarak saç simülasyonundan hoşnut kalmaktadır. Bu işlemin başarısı, uygulamayı yapan uzmanın profesyonelliğine bağlı olduğu için saç simülasyonu yaptırmayı düşünen kimseler kesinlikle emin merkezlere müracaat etmelidir.
  Saç simülasyonu çeşitli biçimlerde yapılmaktadır. Bunlardan ilki, saçlara tıraşlanmış bir görünüm kazandırmak emeli taşımaktadır. Genellikle erkekler için yapılan bu işlemde son derece başarılı sonuçlar ele geçirilmektedir. Diğer uygulama biçimi, yoğunluk kazandırmak için yapılmaktadır. Bu uygulamanın diğerinden farkı, saçların arasındaki boşlukların tamamiyle doldurulmasıdır. İşlem bitirdikten sonra daha sık bir saç görünümü sağlanır. Üçüncü bir uygulama şekli de saç derisinde oluşan yara görünümünün kapatılması emelini taşımaktadır. Skar kapama olarak adlandırılan bu işlem, genellikle geçirilen operasyonlar veya kazalar neticeninde oluşan yaralanmalarda kullanılır. Hem de saç ekimi yaptıranların, ekimden dolayı saç cildi üzerinde oluşan operasyon görünümünün kapatılması için de yapılmaktadır. Her üç uygulama şeklinde de son derece natürel bir saç görünümü ele geçirilebilmektedir. Saç simülasyonu yaptıran kimselerin yorumlarından hareketle, işlem sonrasında bu işlemin yaptırıldığının üçüncü şahıslar tarafından hiç anlaşılmadığı belirtilmektedir. Sağladığı tüm bu kolaylıklara rağmen saç simulasyon ücretleri oldukça uygundur. Bu yüzden saç simülasyonuna olan alaka daimi olarak artmaktadır.



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: