7 Şubat 2018 Çarşamba

Procolor Sistemler

  Son senelerde teknolojinin gelişmesi ile birlikte kapı pencere sistemlerinde de gelişmeler kaydedildi. Klasik sistem pencere sistemlerine alternatif olarak değişik model ve kalitede pencere tipine rastlamak olası olabiliyor. Hal böyle olunca da evine veyahut büronuna farklık yapmak isteyenler konu konusunda araştırma yapmaya başlıyor. Gerek internet ağı üzerinden gerekse sokakta yeni imalat pencere modelleri görmek mümkün. Plastik endüstrinin ham maddesi haline gelen PVC sistemleri ile oldukça değişik tasarımlar ortaya çıkarmak olası olabilirken ahşap görünümlü tasarımlarla da karşılaşılabiliyor.
   Procolor Sistemleri İle Neler Tasarlanıyor?
    Pvc sistemleri ile son günlerde oldukça değişik ve renkli tasarımlar görmek olası. Bilhassa procolor denilen renkli PVC sistemleri bilindik PVC kaplamalara göre değişik tarzda üretiliyor. Procolor sistemler PVC sistemlerinde olduğu gibi renkli folyo kaplama olarak üretilmiyor. Tamamiyle natürel boyalarla renklendirilmesi sağlanıyor. Ayrı olarak uzun ömürlü olabilmesi için de kullanılan boya maddeleri özel üretim olarak seçiliyor. Bu sayede vakit içinde soyulma dökülme vb. aksaklıkların görülmesi de engellenmiş oluyor. Procolor sistemlerle üretilmiş hazır pencere uzun ömürlü olduğu kadar estetik te duruyor. Bu nedenle de ucuz pencere yerine kaliteli ve uzun ömürlü pencere isteyenler için bir seçenek haline geliyor.
 Ayrı olarak procolor sistemleri ile yalnızca pencere tasarımı yapılmıyor. Rençperlerin yaygın olarak kullandığı sera klips malzemeleri de bu yolla üretilebiliyor. Bu sayede yoğun kış koşullarında da sera klipslerin uzun ömürlü olması sağlanmış oluyor. Ayrı olarak procolor sistem ile renk vermenin yanında desen vermekte olası olabiliyor. Bilhassa pencere ve tavan lambiri sistemlerinde bu desen sistemi öne çıkıyor. Evinde ve iş yerinde farklı tasarımlar amaçlayan çok sayıda insan bu sistemi seçenek ediyor. Ayrı olarak desen modellerinin çok sayıda olması da seçenek sayısını arttırıyor. Bunun yanında procolor sistem üretilmiş malzemeler sanıldığı kadar yüksek fiyatlara kapı aralamıyor. Renklendirme ve desen verme sistemi oldukça gelişmiş olmasına karşın ucuz fiyatlarla monte edilebiliyor.
   Procolor Sistemler Neden Tercih Ediliyor?

    Procolor sistemlerin tercih edilmesinin çok sayıda nedeni bulunuyor. Evvela procolor sistemler ile tasarlanmış hazır pencere sistemleri kullanıcının estetik olarak seçenek ettiği modeller arasında bulunuyor. Ayrı olarak verilen renk sisteminin son derece sıhhatli üretim olması da tercih nedenleri arasında. Renk sistemi yapıştırma yolu ile değil de doğal ve özel üretim boya ve tekniklerle yapılıyor olması da kullanıcılar tarafından tercih edilmesine kapı aralıyor. Tavan lambri sistemlerine de uygulanan procolor uygulamalar sayesinde plastiğin uzun ömürlü dayanımı ile ahşap görünüm birleştirilmiş oluyor. Kullanıcı bu sayede hem estetik olarak güzel görünen hem de uzun müddet dayanabilen bir tavan görünümüne kavuşmayı sağlamış oluyor. Ayrı olarak suyun ve nemin negatif tesirlerine karşı da tedbir alınmış oluyor. Temizliği ve bakımı da oldukça kolay olan bu sistemlerin pratik kullanıma sahip olması da bir başka seçenek nedeni.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: