7 Şubat 2018 Çarşamba

Saç Simülasyonu Nasıl Uygulanır?

Saç Simülasyonu ile Natürel Görünüm
  Saç görünümüne ehemmiyet veren kişiler, çeşitli bakım ürünleri ile saçlarını daimi olarak diri ve canlı tutmaktadırlar. Yapılan bakımlar sayesinde kişinin saçında natürel olarak rastgele bir problem olmamaktadır. Ama düzenli bakımın yapılmasına karşın, saç dökülmesi devam eden kişiler de bulunmaktadır. Bu tarz mesele yaşayan kişiler, değişik uygulamalar ile dökülmeyi ortadan kaldırmak için gayret göstermektedir. Ama çoğu kez mesele çözüme kavuşturulamamaktadır. Evvelki dönemlerde çoğu kişi bu tarz rahatsızlıkları saç ektirme gibi tıbbi yollar ile aşmaya çalışmaktaydı. Saç ektirme rehabilitasyonunun ücretleri oldukça fazla olduğu için her kişi bu rehabilitasyondan faydalanamamaktaydı. Daha düşük işlemler için talepte bulunan kişiler de son 1-2 senedir saç simülasyonu hizmetleri seçenek etmeye başlamıştır.
  ‘Saç simülasyonu nedir?’ sualine yanıt olarak; saç simülasyonu kısa müddetler önce kullanılmaya başlayan ve genel emel olarak saçların daha gür gözükmesini sağlayan bir tıbbi yoldur. İşlem müddeti süresince kullanılan elektronik ekipmanlar yardımı ile çeşitli boya türleri kullanılmakta ve bu sayede kişinin rahatsızlık duyduğu bölümlerdeki seyreklikler giderilmektedir.
 Saç Simülasyonu Operasyonu Nasıl Yapılır?
   Saç dövmesi isimi ile de anılmakta olan operasyon, her yaştan kişiye uygulanabilmektedir. İşlem görecek kişinin yaşına ya da da cinsiyetine bakılmamaktadır. Dileyen kişiler dolaysız olarak saç gölgeleme merkezlerine müracaat yaparak, bu hizmetten yararlanabilmektedir.
  Simülasyon operasyonu, oldukça kolay bir işlemdir ve sadece 1-2 saat içerisinde sonuçlandırılabilmektedir. Değişik kesimlerden simülasyon için talepte bulunan kişiler, oldukça kısa müddetler içerisinde daha gür ve sıhhatli saç görünümüne kavuşabilmektedir. 2 tür malzemenin kullandığı operasyon, kişiye rastgele bir acı hissettirmemektedir. Uzmanlar tarafından lokal anestezi seçenek edilmesine karşın, hastaların istekleri doğrultusunda genel anestezi de yapılabilmektedir. Bu sayede operasyondan çıktıktan sonra hiç bir şekilde ağrı hissedilmemektedir.
  Diğer saç operasyonlarından değişik olarak saç simülasyonu metodunda operasyon sonrasında kişinin kafa cildinde rastgele bir dikiş izi kalmamaktadır. Operasyonun bitiminde de hastaya değişik koşullar sunulmamaktadır. Günlük yaşantıda yapılan hareketlerin yapılması süreci negatif istikamette etkilememektedir. Kullanılan boyalar da istek doğrultusunda seçilmekte ve vasati olarak 5 yıl süresince kullanılabilmektedir. 5 yılın nihayetinde boya kendi kendine ağır ağır akmaktadır. Tekrar operasyona ihtiyaç duyan kişiler de simülasyon merkezlerine talepte bulunarak bu işlemden bir sefer daha yararlanabilmektedir.
 Simülasyon Operasyonunun Ücretleri
  Simülasyon operasyonu kısa bir müddettir uygulanmasına karşın Türkiye çapında oldukça büyük aksiseda uyandırmış vaziyettedir. Hizmeti satın almak isteyen kişiler de ilk olarak saç simulasyon ücretleri konusunda araştırma yapmaktadırlar. Fiyatlar, normal bir kişide operasyon uygulandığında sabit kalmaktadır. Lakin kişinin saçları oldukça az ise ve daha fazla işlem yapılması gerekiyorsa, müddet uzadığı için dolayısı ile operasyon fiyatı de yükselmektedir. İşlem ücretlerinde yaşanan farklara rağmen, farklı bütçeleri olan kişiler her hali ile düşük ücretli olan bu yoldan kolaylıkla yararlanabilmektedirler.



PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: