29 Ağustos 2016 Pazartesi

BİR KADINA KENDİNİZİ NASIL AŞIK EDERSİNİZ

Bir kadın, bir erkek ve bir aşk…Ama her şey masallardaki gibi olmuyor beyler.. Hoşlandığınız bir kadın var, ama o sizin farkında değil.Don Juan olmaya gerek yok tabi ki..Peki ne yapmalı bu beyler..
  1. Her şey görsellikten başlar beyler. Kıyafetimize özen göstermeli ve şık giyim tarzınız olsun. Gömlek, pantolon, aksesuar uyumlu giyinin. Son moda renkler ve size yakışan şık duran elbiseleri tercih edin. Ayakkabılarınızda giysinize uyumlu olsun. Kısacası tepeden tırnağa temiz ve şık bir görüntünüz olsun.
  2. Ses tonunuz özgüveninizi yansıtsın. Konuşurken ses tonunuz kendinize olan güveni yansıtır. Biz bayanlar kendine güvenen ve tok sesli erkeklerden hoşlanırız. Bu sizi çekici gösterir. Karşısında heyecanlansanız bile belli etmeyin. Gülümsemeyi ihmal etmeyin. Hatta espriler yapın.
  3. Beden Dili önemlidir. Karizmatik erkekler beden duruşu ile hemen kendilerini belli ederler. Kadınlar için çekici olan erkekler özellikle iyi bir vücut duruşu sergileyen erkeklerdir.
  4. İyi bir yönetici olmak. Tabiki bütün erkekler patron olmak zorunda değil. Ama erkekler işlerindeki hakimiyet kadınların hoşuna gider.Kadınlar sorumluluk sahibi erkeklerden hoşlanır. Ve Erkekler bu sorumluluğu onlara göstermelidir. Çalışkanlık, otoriterlik, disiplinli olan erkek kadınların gönlünü alacaktır. Çünkü kadınlar gelecekte omzunu dayayabileceği her bakımdan güçlü erkekler arar.
  5. Aile ve çocukları sevin. Aileyi ve çocukları seven erkekten iyi bir  eş ve iyi bir baba olur düşüncesini taşıyan bir sürü kadın vardır diye düşünüyorum. Çocukları seven erkek merhamet duygusu taşıması ve aile kurumuna bağlı olacağını gösteren işaretlerden biridir. Baba misyonu kız çocukları için çok önemlidir. Babalarında gördükleri sevgiyi eşlerinde arar. Dolayısıyla kadınlar aile değerlerine çok önem verir. Onu kazanmak istiyorsanız rol yapmayın gerçekten aile ve çocukları sevin. Çünkü eş ve baba olacaksanız gerçekten bu duygu sizde olmalı. 
  6. yazının devamı için tıklayınız

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: