10 Ağustos 2016 Çarşamba

Pokemon Go Çılgınlığı Sürüyor?

Dünyada birçok kişi tarafından büyük heyecanla beklenen Pokemon GO oyunu, İOS kullanıcılarına hizmet vermeye başladı. Ücretsiz olması nedeniyle İOS kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören pokemon gamesadece İOS kullanıcıları değil, aynı zamanda Android telefon kullanıcılarıda ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor. Pokemon oyun yapımcısı Japon Satoshi Tajiri tarafından 1996 yılında ilk kez piyasaya çıkartılmıştır.
Daha bütün dünyada tam olarak olmasa da birkaç ülkede oynanmaya başlayan, mobil oyun çok büyük bir ilgi gördü. Artık  Türkiye'de de pokemon oynanmaya başladı. Pokemon hayranlarınca merakla beklenen Pokemon GO, ilk olarak her iki platform içinde sadece birkaç ülkede piyasaya sunuldu. Herkesin merakla beklediği soru? Pokemon GO Türkiye’de ne zaman piyasaya çıkacak? Google play ve İOS play mağazalarında tamamen ücretsiz sunulan Pokemon oyunu, oyunu içi satın alma ya da reklamsız versiyonları hakkında şu an için net bir bilgi mevcut değildir. 
Bütün Akıllı telefonlar, özellik olarak sahip olduğu çok geniş fonksiyonlarıyla Android ve iOS mağazalarından ücretsiz satın alınabilir durumda olan Pokemon Go, telefon kamerası özelliği üzerinden yükseltilmiş gerçeklik oyunudur. Pokemon Go oyunuyla gerçek bir Pokemon games dünyasına girerek ve ünlü Pokemon eğitmeni Ash gibi kariyer olanaklarını yapabilme özelliğine sahip olabilirsiniz. Pokemon Go oyunu şuanlık tabletlerde oynanamaktadır, yalnızca andoid ve ios akıllı telefonlar üzerinden oynanabilecek durumdadır. Pokemon oyununda dünyanın ve evrenin çok geniş olduğunu unutulmadan, Pokemon karakterlerinin tamamının oyunda olmasını beklemek yanlış bir ifade olur ki ancak yetkililerin açıkladığı karakter arasında Pikachu, Venusaur, Charizard ve diger birçok pokemonu oynamak mümkündür.
Bu tarihe kadar yalnızca Avustralya ve Yeni Zelanda’da oynanabilen, Pokemon Go oyunu, ilerleyen zamanlarda tüm dünyada hizmete sunulacak oyun, ancak şu an için kesinleşmiş bir tarih belirli degildir. Pokemon Go oyununun kurucusu olan Nintendo, dünyadaki diğer ülkederdeki kullanıcıların biraz daha beklemelerini istedi. ülkemizde Pokemon oyunu oynamak için bazı farklı sürümleri çıkmıştır, yalnız çıkmış olsa da oyun api”sinin güvenilir bir kaynak olmadığı düşüncesiyle bu oyun oynanmamalı ve google play ve ios mağazalarda indirme sürümünün çıkışını beklemelidir.

PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: