9 Ağustos 2016 Salı

Laleli Fashion Shopping Festivali Umutlu Başladı

LASİAD (Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği) derneği Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca, yarın gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin arasındaki görüşmenin ardından Türkiye-Rusya arasındaki ilişkilerinin Kasım uçak krizinin öncesine dönmesini ümit ettigini belirterek, "Maximum seviyede yeniden Rusya'yla beraber partner olarak çalışacağımızı ümit ediyorum.

Ayrıca LASİAD başkanı Eyyüpkoca, LASİAD'ın bu yıl beşincisini düzenlediği "Laleli Fashion Shopping Festivali"nin açılışında yaptığı konuşmasında, "İş hayatında her alanında sürerlilik esastır. Bir işi ya da faaliyeti değerli kılan ana unsur onun devamlılığıdır. Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir." Açıklamalarında bulundu.

Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği zorlu dönemde böyle bir festivali yapmanın onurunu ve heyecanını dile getiren Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Eyyüpkoca, "Canlı ve Renkli bir festival için,  ülkemizden ve yurt dışından gelen konuklarımızın, ülkemize olan gerçek güvenlerinin en büyük kanıtıdır. Unutmamak gerekir ki Türkiye güçlü, büyük ve nadide bir ülkedir. İş adamları olarak dimdik ayaktayız ve yolumuza emin adımlarla hız kesmeden devam ediyoruz. Kısa bir süre önce yaşanan tüm zorluklara karşın, geçmişte olan olaylarla kıyasladığımızda çok büyük bir farklılık görmek zor olmadığını ifade etti. İşadamları olarak geçmişe göre çok daha azimli, daha çalışkan, daha sonuç odaklı ve gelecekten daha fazla beklentimiz vardır. Ülkemiz açısından Demokrasi ve ülkemiz öncesine göre  çok  daha güçlüdür." diye konuştu.

Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Eyyüpkoca, Ülkemizin ticaret veya turistik amaçlı ziyaret için gelen turistler için endişe edici bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, "Tüm Alçak ve haince yapılan saldırılara karşı ülkemizin hızlı gelişmeye ve güvenli büyümeye devam edecektir. Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği olarak bu güvenli gelişmeye bütün azmimizle katkı sunmaya devam edeceğiz. Ülkemizin gelecekteki aydınlık günlere kavuşması için gayret sarf etmekten yorulmayacağız ve asla bıkmayacağız. Bütün dünya Ülkeleri ve demokrasilerinin ancak ekonomik kalkınma ile doğru orantılı gelişmektedir. Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği ve tüm sanayiciler olarak çalıştıkça ülkemiz büyümeye ve bugünkünden daha çok güçlenmeye devam edecektir. Ülkemizin gelişmemesi için önünü kesmeye çalışan tüm terör örgütlerini çok şiddetli bir şekilde lanetliyorum. Ve buna yürekten inanıyorum ki Biz sanayiciler böylesine etkili ve verimli organizasyonlar gerçekleştirdikçe, terör örgütlerin kurdukları hain emelleri ve planları bozulacaktır." ifadelerini kullandı.


PAYLAŞ

Yazar:

0 yorum: